Кейтлин Луск идва в България за второто концертно представление на "Властелинът на пръстените"

Кейтлин Луск – звездата от „Властелинът на пръстените”, пристига в България за грандиозният втори концертен спектакъл на „Властелинът на пръстените: Двете кули” на 19 декември 2015 година. Луск сама е настояла да участва в шоуто в България.

Кейтлин споделя, че отдавна не е изпитвала емоции като тези в България, въпреки че от около 10 години е на турне с този спектакъл. Сопраното добавя, че е била впечатлена от реакциите на публиката, от това че са знаели наизуст репликите и са познавали ключовите моменти в шоуто.

Част от музикално-филмовият спектакъл ще бъдат и музикантите от Симфоничния оркестър, а също и Смесения и Детския хор на Българското национално радио. Над 300 музиканти ще излязат на сцената на „Арена Армеец” на 19 декември. Бойните сцени ще бъдат още по-зрелищни, чудатите инструменти ще бъдат още повече, спиращите дъха сцени и солистите също. Спектакълът обещава да бъде още по-впечатляващ за всички сетива.

Кейтлин Луск е едва на 14 години, когато стъпва на голямата сцена заедно с Балтиморския симфоничен оркестър в САЩ. Първият си студиен албум записва през същата година. Още тогава тя демонстрира своя изключителен талант  и дълбочина в музиката, а те й осигуряват наистина впечатляваща кариера. Композиторът Хауърд Шор я кани да стане водещо сопрано на пътуващия спектакъл „Властелинът на пръстените” – концерт. През 2004 година, Кейтлин печели Златен Глобус и Оскар именно заради това свое изпълнение. Тя все още е част от това магическо концертно преживяване, като е участвала в повече от 300 спектакъла, както и с над 75 състава от 35 страни. През последните години Кейтлин е изпълнител и на партии от композиции на Енио Мориконе, който открито демонстрира възторга си от работата с нея.

От мрежата на www.Eventim.bg, от билетния център на НДК, както и от касите на „Арена Армеец” могат да бъдат закупени билети на цени от 60 до 120лв.

Добавете коментар

Защитен код


Обнови