Поли Генова ще води концерта "Pixar In Concert"

Темпераментната певица Поли Генова ще стане водеща на уникалното музикално шоу „Pixar in Concert“, което ще се състои на 28 февруари в зала 1 на НДК от 18:00 ч.

 

Концертът ще представи великолепната музика към популярните филми на студиото „Пиксар“, сред които „Колите“, „Играта на играчките“, „Храбро сърце“, „Търсенето на Немо“ и други. Музиката ще бъде изпълнена на живо от Оркестъра на Класик ФМ радио с диригент Максим Ешкенази. Паралелно с изпълненията ще се прожектират и кратки клипове, които представят синтезирано филмовите истории. Концертът е централно събитие от тазгодишния цикъл „Музиката на Америка“, организиран от агенция „Кантус Фирмус“ с подкрепата  на фондация „Америка за България“. Представлението е лицензирано от Disney Music Publishing и Buena Vista Concerts.


Поли Генова е почитателка на филмите с марката "Дисни - Пиксар“. Тя е  въодушевена от възможността да участва в проекта. Освен със забавна анимация на публиката, тя ще се включи и като певица. В края на програмата Поли ще изпълни известната песен „Имаш приятел“ (You've got a friend in me) от Ранди Нюман из филма „Играта на играчките“. Певицата показа своя уникален талант на водеща на конкурса за детска песен „Евровизия“ през ноември 2015 г. В последствие тя получи и наградата Eurostar за своето успешно участие в шоуто. Поли Генова започва заниманията си с музика още на 4-годишна възраст и през 1995 година става част от създадената тогава група „Бон-бон“. И до момента певицата продължава да работи с вокалния педагог Рози Караславова.

 

Билетите за концерта „Pixar in Concert“ на 28 февруари са на цени от 20 до 60 лв. и се продават на касата на „Кантус Фирмус“ в зала „България“, в билетния център на НДК и online на www.ticketsbg.com. Билетите за деца до 6-годишна възраст, които няма да ползват самостоятелно място, са на цена от 2 лв.

 

 

Добавете коментар

Защитен код


Обнови